Bedava İndir Spotify Premium Apk

Image result for spotify

Spotify, algoritmalarının beğendiğiniz şarkıları gösterebilmesiyle ünlüdür, ancak boşlukları doldurmaya yardımcı olan üçüncü taraf hizmetleri de vardır. İstediğiniz tek bir şarkıya dayalı tüm çalma listelerini oluşturacak MagicPlaylist'i veya en son canlı şovları sırasında çaldıkları sıraya göre sanatçıların şarkıları seçen The Set Listener'ı deneyin. Ayrıca kontrol etmeye değer birkaç kişi daha var. Discover Weekly çalma listelerini benim kadar görmek istemezseniz, muhtemelen her pazartesi güncellendiğinden önce onları en iyi nasıl izleyeceğinizi merak ediyorsunuzdur. Neyse ki, bunu yapan kullanışlı bir uygulama var. Etkinleştirmek için, birden fazla site ve hizmet için özel komut dizeleri oluşturmanıza olanak sağlayan kullanışlı bir hizmet olan bir IFTTT ("Bu ise, Sonra") hesabına kaydolmanız gerekir. Aktif bir öğrenciyseniz, şimdi Hulu da içeren Spotify Premium'da% 50 indirim hakkına sahipsiniz.
  
Ancak dikkatli olun, çünkü bu 15 yıllık öğrenci portföyünüzü sergileyebileceğiniz ve avantajlarından yararlanabileceğiniz bir sinema veya müze gibi değil. Spotify mod apk kimin kaydolduğunu değerlendirmek için meşru bir üçüncü taraf kimlik doğrulama servisi kullanır. Kendrick Lamar'ın son ayetlerinin bir kısmına rastlıyorsanız ve dinlerken okumaya devam etmek istiyorsanız, Spotify'ın Genius ek açıklama sitesiyle olan ortaklığı büyük bir yardımcı olabilir. Mobil uygulamayı dinlerken, seçilen parçalar şarkıların açıklamalı bir sürümünü ortaya çıkarmak için albüm kapağını kaydırmanıza izin vererek, belirli referanslar için Açılır Video Stilinin içeriğini sağlayarak ve şarkının daha iyi bir şekilde anlaşılmasını sağlar.

Image result for spotify

Spotify, eski klasik şarkılardan ve eski radyolardan en son hitlere kadar, müzik bulacağınız müzik dünyasına anında erişim sağlar. Tek yapmanız gereken oynat düğmesine basmak ve istediğiniz herhangi bir müzik akışını başlatmak.

Spotify, en büyük müzik akışı servis sağlayıcılarından biri haline gelmiştir ve istediğiniz herhangi bir müziği dinleyebilmenizi sağlayan mükemmel bir çevrimiçi müzik servisi sağlamasıyla bilinir. Çevrimiçi sunucularında muazzam bir müzik koleksiyonu bulacaksınız.




Spotify Premium APK

Spotify Premium, nerede olursanız olun müzik dinleyebilmeniz için bir bilgisayar, cep telefonu, tablet, PlayStation ve akıllı TV dahil hemen hemen her cihazda çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Herhangi bir kesinti olmadan, herhangi bir sınırlama, kesinti ve sıfır reklam olmadığı için, istediğiniz müziği dinlemekte özgürsünüz.

Spotify Premium sürümü ayrıca, internet bağlantınız olmadığında bile kişiselleştirilmiş çalma listelerinizi dinlemenizi sağlar. En sevdiğiniz müziği indirip Android cihazınıza kaydederek başarabilir ve daha sonra çevrimdışı dinleyebilirsiniz. Dahası, ücretli sürüm, bulabileceğiniz en iyi kalite olan yüksek tanımlı ve aşırı premium kalitede müzik ve şarkı dinlemenizi sağlar.

Spotify uygulamasındaki dahili oynatıcı, karışık çalmayı bile destekler, böylece çalma listenize eklediğiniz tüm müzik parçası koleksiyonunun keyfini çıkarabilirsiniz. Hatta ses parçalarını geri sarabilir ve ileri sarabilirsiniz.

Related image


Spotify Premium Özellikleri APK



  • Müzik ve Çevrimdışı Dinleme İndirme - Tüm çalma listenizi indirebilir (3,333 parça ile sınırlıdır) ve seyahat ederken veya İnternet bağlantısı olmayan bir yerde bile dinlemenin keyfini çıkarırsınız. Çevrimdışı dinleme ayrıca önemli miktarda İnternet verisi kaydetmenize yardımcı olur.
  • Birinci Sınıf Ses Kalitesi - Her bir film müziği üç farklı kalitede bulunur; yani Normal, Yüksek ve Aşırı. Üstün kalite, müzik dinleme deneyiminizi daha keyifli hale getiren, 320Kbps'de müziğin çalıştığı Premium olarak bilinir. Tüm Android cihazınızı köklenme olmadan.
  • Zero Commercial - Müzikçalarda görünen görsel reklamların kaldırılması da dahil olmak üzere, tek bir reklam ve reklam parçasına tanıklık etmeden en sevdiğiniz müzikleri ve müzikleri dinleyebilirsiniz. Yani, sıfır kesinti var.
  • Herhangi Bir Ses Parçasını Çalın - Evet, Freemium sürümü parçayı atlamanıza izin vermez. Ancak Spotify Premium APK ile oyuncu üzerinde daha fazla kontrol sahibi olursun, istediğin müziği ve istediğin zaman istediğin zaman sınırsızca oynamanı sağlar. Bul ve oyna.
  • Sınırsız Müzik Atlama - Artık müziğin sona ermesini beklemeniz gerekmez, çünkü istediğiniz müziği geçerli bir zamanda atlayabilecek ve çalma listenizdeki bir sonraki müziği dinlemeye başlayacaksınız.



Comments

  1. Snaptube Android Uygulaması ile Mp3 İndirme
    İnternetten güzel bir şarkı veya video bulduktan sonra bu içeriği offline olarak da dinlemek isteyebilirsiniz. Bunu direkt sağlayan Spotify gibi uygulamalar mevcut fakat bunların hemen hemen hepsi ücretli olduğu ve her ay belirli bir abonelik ücreti ödememiz gerektiği için sıkıntı olabiliyor.
    https://www.teknodirek.com/snaptube-android-uygulamasi-ile-mp3-indirme/

    ReplyDelete

Post a Comment